hero
Mijn Mediadvies

Social media adverteren

Social media zijn een belangrijke factor in de samenleving geworden. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking is actief op één of meerdere social-mediaplatforms. Deze platforms hebben vaak heel veel data, vooral gegevens van gebruikers. Dit zorgt ervoor dat u met social media adverteren heel gericht bepaalde doelgroepen bereikt. Enerzijds via onbetaalde social mediaplaatsingen, anderzijds via betaalde (heel gerichte) advertentiecampagnes.

Wat zijn uw doelgroepen en doelstellingen?

We brengen eerst in kaart wie de doelgroep is en wat de doelstelling van uw campagne is. Op basis hiervan selecteren we de socials die voor ú interessant zijn om in te zetten. Mediadvies heeft diverse mogelijkheden om via software social-mediakanalen te monitoren en berichten in te plannen. Het is belangrijk de berichten af te stemmen op de doelgroep. Elk kanaal heeft een eigen doelgroep met eigen vragen en behoeften. Per social-mediakanaal stemmen we zo de boodschap af op de doelgroep.

Meer weten over het rendement? Ontvang een gratis mediaplan!

Wilt u weten hoe u het best kunt adverteren via social media? Dat hangt af van nogal wat factoren. Vul de mediabriefing in en ontvang een gratis mediaplan. Zonder verplichtingen natuurlijk.

Ja, graag een mediaplan