hero
Mijn Mediadvies

Mediadvies: snelgroeiend mediabureau

Mediadvies is een snelgroeiend mediabureau met klanten in heel Nederland. Mediadvies werd in het najaar van 2014 opgericht door Harm Jan Polinder. Sinds januari 2017 is Arthur Fransz mede-eigenaar en toegetreden tot de directie. Samen met een enthousiast team van mediaspecialisten bedienen zij inmiddels tientallen creatieve bureaus en adverteerders met doelgerichte mediaplannen en scherp geprijsde media-inkoop. Offline én online.

Eigen software MijnMediadvies

Mediadvies onderscheidt zich door gebruik te maken van eigen software: MijnMediadvies. Hiermee ziet u als klant real-time onder meer welke mediacampagnes lopen, wat de kosten per mediaplaatsing zijn en welke advertenties nog moeten worden aangeleverd. Onze dienstverlening kenmerkt zich door korte lijnen. We communiceren snel: telefonisch, per mail en via WhatsApp.

Ons transparante verdienmodel

We berekenen alleen advertentiekosten. Dat betekent: geen uurtje factuurtje voor ondersteunende diensten. Ons transparante verdienmodel zit ‘m in (een deel van) bureaukorting of in een fee over de ingezette mediakosten. Dit bespreken we altijd vooraf met onze klant. Voor ons is media-inhoudelijke en financiële transparantie een belangrijk uitgangspunt.

Vacature: creatieve online marketeer

Wij zijn op zoek naar een creatieve online marketeer die goed is in het vormgeven content voor onder andere websites, social media en advertenties. Naast vormgeven heb je ook affiniteit met fotografie en videografie. Tot slot ben je perfect op de hoogte van alle (on)mogelijkheden van social media. Klik hier of neem contact met ons op voor meer informatie over deze functie!

Management

Arthur

“Na vele jaren bij Wegener Media en de Persgroep, ben ik sinds 2017 partner bij hét mediabureau van midden-Nederland. We willen het beste rendement voor de klant. Dat betekent ook dat we ons onafhankelijk opstellen naar de mediaexploitanten. We baseren ons advies op onderzoek en feiten en hechten aan een goede relatie met de klant en de exploitant. Ik houd van persoonlijk contacten en ga daarom graag naar klanten toe. We werken eerlijk en respectvol. En doen wat we beloven.” 

Harm Jan

“In 2014 begon ik met Mediadvies. Daarvoor was ik bij een mediabureau verantwoordelijk voor de mediaplanning en het accountmanagement. Mediadvies werkt betrouwbaar, transparant en solide. Daar staan we voor. We brengen dit dagelijks in praktijk voor klanten en personeel. Ik hecht aan korte en snelle communicatie, ook dat willen we elke dag waarmaken. Ik ben er trots op dat ik leiding mag geven aan dit snelgroeiende mediabureau, met Arthur als compagnon en Brandy als spin in het web.”

Brandy

“Sinds 2017 werk ik bij Mediadvies. Ik ben begonnen als stagiair en na mijn studie kon ik blijven werken. Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld tot officemanager en ben daarmee de spil in het Mediadvies-team. Ik ben eerste contactpersoon van de binnendienst, verwerk orders, zorg voor aanlevering van advertenties en werk gevraagde mediavoorstellen uit. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit supergezellige team en een bijdrage mag leveren aan dit snelgroeiende mediabureau.”

Petra

In 2022 ben ik begonnen bij Mediadvies als Commercieel Medewerker Binnendienst. Samen met Brandy zorg ik voor alles achter de schermen. Ik vraag tarieven op bij uitgevers, werk aanvragen uit en maak kostenoverzichten voor klanten, boek orders in, lever advertenties aan en ik houd mij bezig met de administratie. Ik vind het ontzettend leuk en fijn dat ik terecht ben gekomen in dit hechte en gezellige team.