hero
Mijn Mediadvies

Buitenreclame

Wilt u in korte tijd veel mensen bereiken? Buitenreclame blijft een goede manier. Want anders dan online kunnen mensen de reclame niet blocken. Bovendien kunt u de buitenreclame op plekken neerzetten waar uw beoogde doelgroep het meest komt. Maar is buitenreclame wel rendabel? Wij zoeken het voor u uit. Of het nu gaat om snelwegreclame, abri-reclame of driehoeksborden-reclame.

Snelwegreclame

Wilt u een massapubliek bereiken, dan kan snelwegreclame een goed middel zijn. We adviseren u graag over het rendement van reclameborden langs de snelweg. Snelwegreclame is vooral geschikt om een imagogerichte boodschap te communiceren.

 

Snelwegreclame

Abri-reclame

Wilt u in korte tijd een boodschap doeltreffend voor het voetlicht brengen? Abri-reclame (reclame op bushokjes) is uitstekend geschikt voor het communiceren van een bepaalde boodschap. Of voor het introduceren van een nieuw merk of product.

 

Abri-reclame

Driehoeksborden-reclame

Snel inzetbaar, een hoge contactfrequentie en een massaal bereik. Dat zijn de voordelen van driehoeksborden-reclame. Wij regelen alles: van vergunningaanvraag tot drukwerk. Ook adviseren we u over de beste locatie.

Driehoeksborden-reclame