hero
Mijn Mediadvies

Driehoeksborden-reclame

Snel inzetbaar, een hoge contactfrequentie en een massaal bereik. Dat zijn de voordelen van driehoeksborden-reclame. Wij adviseren u graag: van vergunningaanvraag tot drukwerk. Ook adviseren we u over de beste locatie.

Van vergunningaanvraag tot drukwerk

Voor veel adverteerders die gebruik maken van driehoeksborden of 2-signs nemen wij het volledige traject uit handen. Van vergunningaanvraag tot drukwerk. Ook kijken we graag kritisch mee naar de locatiekeuze. Bestaat de doelgroep uit jongeren, dan zetten we de borden bij voorkeur in dichtbij scholen of sportverenigingen. Zijn gezinnen de doelgroep, dan zetten we in op posities binnen de woonwijken. En bij automobilisten zetten we in op posities langs doorgaande wegen.

Mogelijkheden verschillen per gemeente

De mogelijkheden voor het inzetten van driehoeksborden of 2-signs verschillen per gemeente. In veel gemeenten is het nodig om per campagne een vergunning aan te vragen. Ook zijn er gemeenten die de inzet van driehoeksborden en 2-signs commercieel hebben aanbesteed.

Meer weten over de mogelijkheden? Ontvang een gratis mediaplan!

Meer weten over de mogelijkheden van driehoeksborden-reclame voor uw organisatie? Vul de mediabriefing in en ontvang een gratis mediaplan. Zonder verplichtingen natuurlijk.

Ja, graag een mediaplan