hero
Mijn Mediadvies

Reclameconcept en reclamevormgeving

Wilt u graag dat wij ook de vormgeving van een campagne verzorgen? Geen probleem! We denken ook graag mee over het reclameconcept en de reclamevormgeving. Dit doen we in samenwerking met één van de creatieve reclamebureaus uit ons netwerk.

 

We denken graag mee

Als mediabureau zijn we gespecialiseerd in mediacampagnes in online en offline media. We denken echter ook graag mee over de vormgeving van de campagnes die via ons worden geplaatst. Immers, de vormgeving van een campagne (het conceptuele reclameontwerp) bepaald voor een groot deel het succes. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

 

Samenwerking met creatieve bureaus

We hebben zo’n 30 creatieve (reclame)bureaus als klant. Zij maken gebruik van onze diensten op het gebied van online en offline adverteren. Wij betalen deze bureaus een fee over de aangedragen mediaplaatsingen en mediacampagnes. Het voordeel voor ons is dat we vaak minder tijd kwijt zijn aan deze mediacampagnes. Creatieve bureaus kunnen zich richten op hun kerntaak: reclamevormgeving.

 

We doen graag ons best om de samenwerking in de driehoek adverteerder, creatief bureau en mediabureau tot een succes te maken.

Wij brengen uw kansen in kaart

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Dan brengen we voor u de kansen in kaart.

Ja, graag contact