hero
Mijn Mediadvies

Vacature: creatieve online marketeer

Deze vacature is ingevuld en niet meer actueel. 

 

Mediadvies B.V. zoekt een
Creatieve online marketeer
Voor (minimaal) twee dagen per week.

Mediadvies B.V. zoekt een creatieve online marketeer die goed is in het vormgeven van media en content voor onder andere websites, social media en marketing. Naast vormgeven heb je ook affiniteit met fotografie en videografie. Tot slot ben je perfect op de hoogte van alle mogelijkheden van social media.

We vragen

•. Minimaal een afgeronde opleiding in de richting van communicatie/design.;

•. Je hebt ervaring met en kennis van de Adobe programma’s als Photoshop, Illustrator en Indisign.;

•. Je bent communicatief vaardig.;

•. Je bent een teamplayer die initiatief neemt en accuraat werkt.Je hebt ervaring met het creëren van content, online marketingcampagnes, fotografie en videografie.;

•. Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en blijft van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van online marketing en weet dit op creatieve wijze in te zetten voor onze opdrachtgevers.

Wij bieden

Wij bieden een mooie plek binnen een ambitieus groeiend mediabureau. We bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving. Aan jou om deze kans met beide handen aan te grijpen en te benutten! Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons belangrijk. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Neem contact op met Harm Jan Polinder van Mediadvies
via harmjan@mediadvies.nl