hero
Mijn Mediadvies

Google Adwords adverteren

Met Google Adwords adverteren bereikt u heel gericht de juiste personen, op de juiste plek en op het juiste moment. Lokaal, regionaal of landelijk. En zelfs wereldwijd. U bepaalt zelf uw budget. U krijgt heldere rapporten van de resultaten en kunt op basis daarvan bijsturen.

Onderzoek naar zoekwoorden, zoekvolume en zoekgedrag

Adverteren via Google Adwords kan een waardevolle toevoeging zijn in een mediaplan. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de belangrijke zoekwoorden, het zoekvolume en het zoekgedrag van de doelgroep. Vervolgens is het belangrijk om zorgvuldig advertenties op te stellen per zoekwoord.

Continue optimalisatie voor maximaal succes

Als mediabureau vinden we het belangrijk om campagnes stap voor stap op te bouwen. Gedurende de looptijd van een Google Adwords campagne kiezen we ervoor om de campagne continu te optimaliseren. Zodoende maken we de kans op succes maximaal.

Meer weten over het rendement? Ontvang een gratis mediaplan!

Wilt u weten hoe u het best kunt adverteren met Google Adwords? Dat hangt af van nogal wat factoren. Vul de mediabriefing in en ontvang een gratis mediaplan. Zonder verplichtingen natuurlijk.

Ja, graag een mediaplan